Sadhu-Hair

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
(0) προϊόντα
0,00 €

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

2104132840 salon 2104132845 eshop τηλέφωνα επικοινωνίας

Βιογραφικά

Σταμάτης Καραΐσκος

O Σταμάτης Καραΐσκος...

«Η φροντίδα των μαλλιών είναι για μένα σαν μία ιεροτελεστία. Προϋποθέτει αφιέρωση, προσοχή, γνώση και τέχνη. Η μύηση στα μυστικά της ομορφιάς και λάμψης των μαλλιών μέσα από τη φροντίδα της υγείας τους είναι αυτό που πραγματικά προσφέρουμε στο Sadhu Hair» είναι το μότο του Σταμάτη Καραΐσκου που αναμετράται επιτυχώς με κάθε κομμωτική πρόκληση τα τελευταία 22 χρόνια.

Η σωστή εκπαίδευση είναι το κλειδί για την επιτυχία και με αυτό ως βάση, ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του Sadhu Hair, σπούδασε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναπτύσσοντας με τα χρόνια και βήμα προς βήμα την προσωπική του ταυτότητα στο χώρο.

Με συμμετοχή στα πιο διάσημα events κομμωτικής στον κόσμο, ο Σταμάτης Καραΐσκος δημιουργεί κάθε χρόνο τις δικές του κολεξιόν και παρέχει έμπνευση, κατέχοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Μία από αυτές, το free cutting, είναι το κυρίαρχο στοιχείο του για το οποίο είναι γνωστός στην Ελλάδα. Ο ζήλος, η ενέργεια, η ζωτικότητα και η αφοσίωση στην τέχνη του είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ.

Και η δουλειά του δεν σταματά εδώ: editorial μόδας για μεγάλα περιοδικά, hair styling σε fashion shows και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της εγχώριας showbiz αποτελούν κομμάτι της επαγγελματικής του ζωής. Επιπλέον, είναι καλλιτεχνικός διευθυντής Haute Coiffure Française για την Ελλάδα και πρεσβευτής της Kérastase στην Ελλάδα. Δουλεύοντας στενά με την ομάδα του, την οποία επέλεξε προσεκτικά, ο Σταμάτης έχει δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο σήμα κατατεθέν στο χώρο της κομμωτικής, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα στο στυλ και την κομψότητα.


o Αντρέας Χαμλίδης

Το δεξί χέρι του Σταμάτη Καραΐσκου, σπούδασε κομμωτική στην Ελλάδα (Misel Group) και διεύρυνε τις γνώσεις του στο Λονδίνο (Toni & Guy και Vidal Sassoon). Όλη αυτή η έντονη δραστηριότητα τον γέμισε με γνώση και εμπειρία για τα μυστικά τις περιποίησης των μαλλιών, τα οποία προσφέρει απλόχερα σε καθημερινή βάση στους πελάτες μας. Συνεχώς ενημερωμένος για τις τελευταίες τάσεις, καλύπτει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά γούστα, πάντα μέσα από το πρίσμα του επαγγελματία.


...και η Ομάδα του Σταμάτη Καραΐσκου!

Η εκπαίδευση της ομάδας βασίζεται στην φιλοσοφία και το όραμα του Σταμάτη Καραίσκου: την προσφορά υψηλών υπηρεσιών, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών μας και δίνοντας βάση στην υγεία, στην ομορφιά και στην λάμψη των μαλλιών τους.

Μία από τις προτεραιότητές μας είναι να αποτελεί το κομμωτήριό μας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες μας, αλλά και για τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ. Η αγάπη για την κομμωτική τέχνη, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός είναι τα χαρακτηριστικά που κάνoυν το κομμωτήριό μας να ξεχωρίζει και το σταθερό και όλο αυξανόμενο πελατολόγιό μας να μας εμπιστεύεται.

Η επαγγελματική μας κατάρτιση προέρχεται από την επιθυμία μας για εξέλιξη. Παρακολουθούμε συνεχώς σεμινάρια για να διευρύνουμε τις γνώσεις μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Vidal Sassoon, Toni & Guy και Patrick Cameron, μεταξύ άλλων) και επιπλέον η ομάδα μας συμμετέχει σε fashion shows, σε φωτογραφίσεις περιοδικών και πολλά άλλα καλλιτεχνικά projects. Όλα με στόχο την συνεχή μας βελτίωση. Μία διαδικασία διά βίου μάθησης που δεν τελειώνει ποτέ.