Στον μακρινό κόσμο της Ασίας, η κομμωτική ήταν άριστα συνυφασμένη με το μακιγιάζ, με τους κορυφαίους του είδους να θεωρούν πως τα δύο αυτά στοιχεία ολοκληρώνουν τον ορισμό της ομορφιάς.

Ταγμένη στον ορισμό αυτό είναι και η Shu Uemura, η πιο πολυτελής μάρκα των κορυφαίων κομμωτηρίων του κόσμου, προϊόντα της οποίας μπορείτε να βρείτε και στο Sadhu Hair. Από το 1983 και την πρώτη Boutique στην Ιαπωνία, η Shu Uemura κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες στον παγκόσμιο χώρο της κομμωτικής, οδηγώντας τις διεθνείς τάσεις και φιγουράροντας στις προθήκες των κορυφαίων καταστημάτων της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και της Αυστραλίας.

Η δημοφιλής εταιρεία επιλέγει πάντα τα καλύτερα υλικά, τα οποία κάποιος μπορεί να απολαύσει σε μία premium περιποίηση εντός του κομμωτηρίου. Υλικά τα οποία σέβονται τη φύση χρησιμοποιώντας σπάνια συστατικά της, την υγεία της επιδερμίδας και καινοτομούν, αναζητώντας συνεχώς επαναστατικές και ταυτόχρονα κομψές λύσεις.
Ανάμεσα στα φυσικά συστατικά που θα συναντήσει όποιος αφεθεί στην πρωτόγνωρη εμπειρία της Shu Uemura είναι τα αιθέρια έλαια, με τις γνωστές επουλωτικές τους ιδιότητες καθώς και το λευκό τριαντάφυλλο, ένα ασιατικό προϊόν που εντοπίζεται σήμερα στη Χιλή.

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια συναντά κανείς αυτά της Καμέλιας, που χρησιμοποιούνται από τις γκέισες και χάρη στα λιπίδια και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχουν προσφέρουν βαθιά θρέψη και ενυδάτωση και της Αργάνιας, που ενισχύουν και προστατεύουν την τρίχα από εξωτερικές επιθέσεις εκμεταλλευόμενα τον συνδυασμό Ceramide και Βιταμίνης Ε.
Ιδιαίτερη σημαντική είναι και η συμβολή τόσο του Depsea Water, που με τα περισσότερα από τα 60 μεταλλικά στοιχεία που περιέχει, δυναμώνει τα μαλλιά χαρίζοντας εντυπωσιακή λάμψη και υφή, όσο και του λωτού, του ιερού φυτού των Ιαπώνων, που προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα, συμπληρώνοντας ιδανικά το μωσαϊκό μίας φυσικής προστασίας για τα μαλλιά σας.
Απολαύστε τώρα αποκλειστικά μία «ιεροτελεστία» Shu Uemura στο κομμωτήριο Sadhu Hair.