Sadhu-Hair

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
(0) προϊόντα
0,00 €

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

2104132840 salon 2104132845 eshop τηλέφωνα επικοινωνίας

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί πρέπει να πραγματοποιήσω εγγραφή για να κάνω παραγγελίες;

Η εγγραφή σας σε εμάς, βοηθάει να επιταχυνθεί η διαδικασία της παραγγελίας και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις παραγγελίες και τις επιστροφές σας σε απευθείας σύνδεση.

Πότε δημιουργήθηκε το πρώτο κομμωτήριο στον κόσμο;

Τα πρώτα κομμωτήρια στον κόσμο, γνωστά κι ως barbering-stores δημιουργήθηκαν από τις ελληνικές αποικίες στη Σικελία το 296 π.χ. Γρήγορα, μάλιστα, οι χώροι αυτοί απέκτησαν φανατικό κοινό, με τους πελάτες να ανταλλάσουν εντός τους τις ειδήσεις και τα κουτσομπολιά της εποχής!

Είναι τα προσωπικά μου στοιχεία ασφαλή;

Να είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απόρρητα και εμπιστευτικά. Κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας online, χρειαζόμαστε τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και την ημερομηνία λήξης.

Ποιος ήταν ο πιο περίεργος μύθος γύρω από τα μαλλιά;

Οι πρώτες φυλές θεωρούσαν ότι τα πνεύματα (καλά και κακά) μπαίνουν στο σώμα ενός ανθρώπου μέσα από τις τρίχες του κεφαλιού του. Τα κακά πνεύματα, μάλιστα, θεωρούσαν ότι μπορούν να διωχτούν μόνο με το κούρεμα των μαλλιών, κάτι που καθιστούσε τον κουρέα σε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της εποχής εκείνης.

Με την εγγραφή μου, αυτομάτως θα λαμβάνω διαφημιστική ηλεκτρονική αλληλογραφία από εσάς?

Όχι, εκτός και αν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο. Αν επιλέξετε να εγγραφείτε, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τη λίστα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

Πως ο Μέγας Αλέξανδρος «πολέμησε» τις γενειάδες;

Οι Πέρσες μετά από κάποια επικράτηση επί των Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τους άρπαζαν από τις γενειάδες και τους τραβούσαν στο έδαφος. Έτσι, ο Μέγας Αλέξανδρος πήρε την απόφαση όλοι οι στρατιώτες του να είναι ξυρισμένοι, παράδειγμα που ακολούθησαν στη συνέχεια και οι πολίτες.

Πόσο ασφαλής είναι η ιστοσελίδα σας;

Αποθηκεύουμε με ασφάλεια κάθε πληροφορία που παρέχετε, χρησιμοποιώντας υψηλού επιπέδου SSL τεχνολογία κρυπτογράφησης, την πιο προηγμένη ασφάλεια λογισμικού που διατίθεται για διαδικτυακές συναλλαγές.

Ποιες ήταν οι πιο περίεργες ιδιότητες ενός κουρέα, στο ξεκίνημα του κλάδου;

Οι κουρείς ήταν στις περισσότερες των περιπτώσεων χειρούργοι και οδοντίατροι! Πολλοί ήταν, μάλιστα, αυτοί που μετά από ένα κούρεμα έκαναν και εξαγωγή κάποιου δοντιού ή κάποια μικροεπέμβαση! Για αυτό τους αποκαλούσαν και κουρείς- χειρουργούς, ιδρύοντας, μάλιστα, την πρώτη τους οργάνωση το 1094.

Για ποιον λόγο απορρίφθηκε η κάρτα μου κατά την παραγγελία;

Μόνο η τράπεζά σας μπορεί να σας ενημερώσει για αυτό.

Ποιος είναι (τέλος πάντων) ο Βιντάλ Σασούν;

Ένας από τους επαναστάτες στον χώρο της κομμωτικής, ο οποίος κατόρθωσε στα μέσα της δεκαετίας του ’50, μέσα από τα γεωμετρικά του σχήματα, να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόταν ο κόσμος τον κλάδο της κομμωτικής. Ο Βρετανός κομμωτής, μάλιστα, εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 14 ετών και έγινε μαθητής του διάσημου κομμωτή Ρέιμοντ Μπεσόν, αρχίζοντας τη δική του λαμπρή πορεία σε έναν χώρο όπου λατρεύτηκε όσο λίγοι.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με κάποια παραγγελία μου;

Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο 210 4132845 ή στείλτε μας e-mail στο sales@sadhu-hair.com

Ποια ταινία μου προτείνετε να δω το βράδυ;

Τον «Ψαλιδοχέρη», με τον πιο ανατρεπτικό κομμωτή στην ιστορία, τον Τζόνι Ντεπ. Βάζουμε τα ψαλίδια, βάζετε τα ποπ κορν;